Creatieve therapie & begeleiding

Via Persoonsgebonden Budget

Heb je last of ken je iemand die last heeft van faalangst, vaak bang, boos of verdrietig is of ben je vaak druk in je hoofd? Via creatieve middelen zoals : Beeldend, theater en spel help ik kinderen/jongeren die tegen dingen aanlopen in het dagelijks leven. Een mooie kans om deze kinderen in plaats van hun onmogelijkheden, juist de mogelijkheden te kunnen laten inzien, door op een ontspannen manier met hun aan het werk te gaan.

Ik heb veel ervaring op het gebied van autisme spectrum stoornissen. De begeleiding die ik bied zal aan huis plaatsvinden.

IMG_5355.jpg

Op scholen 

Een leerling die gepest wordt, niet meekomt met de rest, onzeker is over eigen kunnen, druk of juist heel rustig is. Allemaal dingen waar je dagelijks tegenaan kan lopen binnen school. Door individueel of in kleine groepjes met deze kinderen op een creatieve en ontspannen manier aan de slag te gaan met hun problemen, krijgen zij toch de aandacht die ze verdienen en leer ik ze omgaan met hun blokkades.

 

Geen mens is gelijk, ieder individu of groep vraagt  dan ook een andere aanpak. In overleg kijken we dan ook samen naar de meest geschikte mogelijkheid. Voor informatie, vragen en/of aanvragen, neem contact met mij op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *