Wie ik ben

Foto-17Foto: Michel Berendsen

Ik ben Gemma Bos, een gedreven en enthousiaste dame!  In 2010 ben ik afgestudeerd als beeldend therapeut aan Stenden Hogeschool in Leeuwarden. Al bijna 10 jaar beoefen ik vol enthousiasme improvisatietoneel bij theatersportvereniging Ulteam, waar ik ook geregeld op het podium te zien ben. Daar is ook mijn liefde voor toneel en improvisatie ontstaan en ontaard in een regelrechte verslaving! Sinds mijn aantreden bij Ulteam heb ik mij breed ontwikkeld op het gebied van improvisatietheater en geef ik workshops en theaterlessen aan kinderen, jongeren en volwassenen op verschillende locaties in het noorden.

Hier een greep uit wat ik zoal doe:

  • Dramalessen aanbieden op middelbare scholen
  • Toneellessen geven aan Doven en slechthorenden
  • Theaterles geven op basisscholen (groep 5  t/m 8)
  • Toneellessen aanbieden aan mensen met een niet aangeboren hersenletsel
  • Trainen van groepen improvisatiespelers
  • Individuele creatieve begeleiding/therapie

Kortom:  Er is veel mogelijk!

Via theater en creatieve middelen stimuleer ik mensen verder te kijken dan alleen hun  onmogelijkheden en bied ik een bos vol mogelijkheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *